Liceul cu Program Sportiv„Avram Iancu”- Zalău, este situat în cartierul Brădet (partea de Sud a oraşului Zalău), la poalele Meseşului, strada Avram Iancu, numărul 38, judeţul Sălaj.

           Edificiu modern, cu o arhitectură deosebită, unitatea şcolară are o suprafaţă  utilă de 1530  m2.   Spaţiul de învăţământ este format din clădirea principală cu cele trei corpuri şi o sală de sport polivalentă, dotată cu toate anexele specifice şi necesare. Şcoala dispune de săli de clasă spaţioase, laboratoare de chimie şi  biologie. Laboratorul de    informatică dispune de  tablă interactivă şi  o reţea  de 25 de calculatoare conectate la  internet şi cu posibilităţi de a preda lecţii în AEL, la care au acces elevii. De asemenea, serviciile secretariat, contabilitate şi administrativ sunt complet informatizate. Biblioteca este dotată cu peste 14000 de volume de carte şi are amenajată o sală de lectură pentru elevi şi profesori,  cu două calculatoare conectate la internet.

         Sala de sport, cu o suprafaţă utilă de 1200 m2,  are 600 de locuri şi este amenajată pentru: handbal, volei, tenis de câmp, tenis de masă, baschet şi minifotbal. Dispune de câte două vestiare pentru fete şi băieţi, vestiare pentru profesori şi antrenori, un cabinet medical, o sală de protocol, cameră de oaspeţi, bucătărie, magazii.

         Şcoala dispune de servicii de consiliere şcolară, oferite de cadre didactice competente (logoped şi consilier şcolar) şi desfăşurate într-un cabinet modern.

FacebookTwitterEmail